vivre.ro

miercuri, 7 noiembrie 2012

Infografic SEO

A trecut destul de mult timp de cand tot vedeti casuta asta galbena din dreapta in care zice ca puteti sa va faceti Audit SEO gratuit. Multi dintre voi poate ati ingnorat-o, insa sunt cativa (informatie de pe surse) care au observat-o si care si-au dat seama ca, chiar nu ii costa nimic sa vada cum stau cu site-ul lor. Si cativa dintre ei chiar relisti, care s-au pregatit sufleteste sa inteleaga toate probleme detectate de audit si sa incerce sa le rezolve sau sa apeleze la specialisti :D.
Pe cei din urma ii felicit, iar pe cei care inca nu au observat ditamai casuta sa ii mustru spunandu-le ceea ce mi s-a spus si mie in primul an de facultate, "Deschideti-va ochii la toate anunturile de pe pereti ca sa nu pierdeti nicio informatie. Cel ce detine informatia detine puterea."
Nu este nicio rusine sa afli ca site-ul tau nu sta bine, e rusine sa nu fii sigur ca e bine si sa nu faci nimic ca sa afli si ca sa rezolvi problemele.
In fine, dupa 800 de auditari facute de catre diferite persoane, s-a tras linie si s-a facut o analiza. Iata ce a iesit:
Infografic analiza 800 auditari SEO
Pretty cool ha?
In momentul in care voi veti primi rezultatele veti vedea ca sunt doua criterii in plus de auditare. Pentru acestea se va face un alt infografic. Trebuie doar sa fiti pe faza. Il voi prezenta si pe acela. Pentru moment, haideti sa multumim SilkWeb pentru acest prim set de informatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!