vivre.ro

joi, 26 iulie 2012

M-am saturat de usi de interior albe

De ceva timp ma tot uit la usile astea din casa si ma gandesc oare cat de mult timp a trecut peste ele. Nu imi vine sa cred ca pana acum nu m-am uitat dupa usi interior pe internet ca sa imi cumpar si eu ceva mai klumea, mai de calitate. Ceva care sa dea un plus de personalitate fiecarei camere. Stiu ca este o investitie mare pentru moment, dar cred ca merita. Decat sa am apuc la iarna sa lucrez si sa montez usi prin casa, mai bine acum.
Asa ca am inceput sa caut ceva ce sa imi placa. Apropo, nu stiu de voi, dar eu m-am plictisit total de vesnicele usi albe, drepte, fara nimic, fara caracter. Si pentru ca atunci cand ma pun sa caut ceva ce ma intereseaza, nu ma las pana nu gasesc, am sa va arat si voua descoperirile mele.
Usa de interior pt baie
Usa de interior pt camere
Aceasta ma gandesc ca ar merge foarte bine pentru camera de baie, iar a doua, dar in aceeasi culoare ca si aceasta, pentru usile de la camere. Voi ce spuneti?
Tin sa mentionez ca imi place foarte mult culoarea asta, si pana cand nu o sa ma satur de ea, cred ca voi abuza putin.
Baietii astia pe care i-am gasit sunt din Bucuresti si din cate am vazut eu, lucreaza foarte bine si elegant. Modelele sunt foarte moderne si corespund perfect gusturilor mele. Daca si voi sunteti interesati si vreti o schimbare la fel de mult ca si mine, trebuie sa stiti ca pe langa usi de interior, pe Usi-interior.eu gasiti si usi de exterior, foarte portivite fie ca stati la apartament sau casa sau ca doriti sa schimbati usa de la birou.
Nu uitati sa va lasati mai jos parerea despre alegerea mea!

6 comentarii:

  1. Si eu m-am chinuit mult sa mi aleg usi vara asta, pana la uram am inteles ca cele ami bune sunt cele din lemn stratificat. Eu mi-am luat ed aici http://www.usiinterior.ro/ si au fost chiar pofesionisti, m-au lamurit si m-au ajutat mult. Felicitari pt achizitie! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Ma bucur ca si tu ai reusit sa iti cumperi ce ai dorit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina si eu mi-am inlocuit recent usile albe si mi-am luat wenge care arata foarte cool dar depinde si de de culoarea peretelui foarte mult ca sa arate bine a trebuit sa zugravesc tot apartamentul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu totusi as opta pentru usi de interior de pe http://www.Usi-interior.eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Schimbarea usilor de interior sau macar a culorii acestora este un procedeu care necesita timp, pentru care un cunoscator este de neinlocuit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cea ma buna oferta de pe piata raman totusi usile de la Porta Doors.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!