vivre.ro

joi, 15 decembrie 2011

Povestea Social Media Summit Cluj - Partea I

Poate nu stiti, si nici nu prea aveti de unde sa stiti, dar eu am participat (cu prezenta) la Social Media Summit Cluj. Am fost foarte placut surprinsa de Cosmin cand ne-a intrebat, pe mine si pe colege mele de birou din Silkweb, Adriana si Ema, daca vrem sa mergem la summitul care urma sa aiba loc la Cluj Napoca. Normal ca am fost mai mult decat fericita, mai ales cand am vazut ce speakeri aveau sa ne invete despre ceea ce inseamna, cu adevarat, social media si cum poate ea sa ajute firmele si persoanele care doresc sa isi creeze un brand personal.
Pot sa spun ca mi-a placut tot, chiar daca "pozitionarea" mea nu a fost destul de buna ca Manafu sa ajunga la mine cu microfonul. :p Acum pot sa ma apuc sa va povestesc despre fiecare speaker in parte, dar prefer sa va spun care au fost partile mele favorite. Nu ca nu as avea ce sa spun despre ei. Din toate momentele am avut ceva de invatat si ceva de luat.
Dar sa incep cu inceputul. Ne-am trezit toti foarte de dimineata, Ema chiar mai de dimineata decat restu', si am pornit la drum foarte entuziasti. Drumul nu a fost foarte lung pentru ca ne-am simtit bine impreuna, asa cum facem in fiecare zi la birou. Ajunsi acolo, ne-am luat ecusoanele corespunzatoare si ne-am cautat un loc. Nici nu am apucat sa anuntam lumea ca am ajuns, ca a si inceput prima conferinta. Imi cer scuze oficiale fata de Andrei Crivat ca nu am putut sa fiu foarte atenta la ce ne-a povestit el, dar eram mult prea adormita.
M-au trezit repede Alina si Dragos de la tvdece si de la ei am invatat cat sunt de importante evenimentele din offline pentru online. Katai Robi l-a ridicat pe Chinezu de pe scaun ca sa ne demonstreze ca o comunitate poate sa faca mult mai mult decat o persoana fie ea oricat de prezenta online. Cand maramuresanul nostru Gaben ne-a aratat cum se bea tuica noastra de 65 de grade am fost deja perfect treaza. La fel ca toata sala, de altfel.
Mai jos aveti lista speakerilor din prima conferinta, iar mai departe va voi poveti maine, ca sunt foarte multe de povestit si nu mai am timp acum.


10.00 – 11.30 Conferinta 1: Social Media locala si relevanta
Cat de importanta este crearea si consolidarea comunitatilor locale in social media pentru generarea unui ecosistem online regional care sa furnizeze continut relevant pentru publicul local si national. Metode prin care iti poti creste influenta in mediul online.
Speakeri
Alina Crancau si Dragos Razvan, www.tvdece.ro
Gabriel Oana, www.gaben.ro
Marian Hurducas, www.marianhurducas.ro
Katai Robi, www.katairobi.net
Dan Ciulea, www.ciulea.ro
Andrei Crivat, Project Manager, www.ebucataria.ro
Moderator: Marta Usurelu, Redactor Sef, revista Biz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!